Bokklubb og ferie

For noen kvelder siden skjedde det noe aldeles underlig med meg. Jeg synes i allefall det. Da jeg satt på senga mi i stillhet og stirret tomt ut i rommet, fikk jeg det plutselig for meg at jeg skulle sjekke ut bokklubber, for første gang siden min mor meldte meg inn i Penny-, TL- og Grøsser-klubben. Jeg er jo blakk student, og en bokklubb bringer med seg både fine velkomstpakker og bøker med litt rabatt. Reiste meg derfor opp og beveget meg til PC-en for så å google «bokklubb.»

Så ringte telefonen min, og jeg kjente igjen nummeret som et typisk telefonsalg-nummer. Jeg skal selvsagt aldri ha noe, og var ikke i humør til å snakke med en desperat telefonselger som avhenger av salg for at hjulene skal gå rundt. Men av en eller annen grunn bestemte jeg meg for å ta telefonen allikevel, muligens under tanken om at «de slutter ikke å ringe før jeg sier nei takk.» Med en uinteressert tone gav jeg vedkommende et «ja?» og en sprudlende jente presenterte seg ved navn og sa hun var fra Bokklubben Nye Bøker.

Da ble jeg litt paff. Det var jo akkurat det jeg var på jakt etter denne kvelden. Jeg sa «ja takk.» Tror dette er første gang jeg har sagt ja til en telefonselger. Hadde hun ringt på et hvilket som helst annet tidspunkt, hadde jeg sagt nei uten å i det hele tatt tenke over tilbudet. Flaks for henne!

I dag mottok jeg medlemsnummeret mitt og et gavekort på 750 kroner. Litt trist at jeg kun kunne plukke ut tre bøker og måtte bruke resten av gavekortet på noe annet, men det ble da en ganske fin velkomstpakke ut av det hele:

Bøker:

DVD-er:

Det ble totalt 752 kr. 125 kr i porto, så jeg betaler 127 kr. Ikke verst, spør du meg. Nå må jeg bare huske å avbestille bøker jeg ikke vil ha, for sånt har man ikke råd til!

Så var det til denne ferien tittelen min snakker om. Jeg reiser til Skottland i morgen tidlig og blir der i to uker. For de som ikke kjenner meg personlig, så er det av den enkle grunn at kjæresten min bor der. Ja, han er skotsk. Avstandsforhold i snart 3 år! Så det blir fint å være litt med han nå. Han jobber på dagene, så da skal jeg være flink til å lese pensum. Jeg henger litt etter og mangler fokus når jeg er her (kanskje litt fordi jeg alltid lurer på hva han driver med), men jeg er flink til å konsentrere meg når jeg vet at han snart kommer hjem til meg. Så, ironisk nok jobber jeg best i ferier. Uflaks, kan man si.

Advertisements

10 Responses to “Bokklubb og ferie”


 1. 1 Lena mars 22, 2010, kl. 20:34

  Hva?? Er du bare medlem av en bokklubb? Erre verste jeg har hørt! 🙂

  Jeg er medlem av Bokklubben nye bøker, Den norske bokklubben, Verdensbiblioteket (hvor det forøvrig ikke går an å avbestille månedens bok – noe jeg ikke visste), Bokklubben barn og Litteraturklubben Epp. Hehe:) Alle er resultatet av gavekort og lokketilbud.

  Jeg er en nazi når det gjelder struktur, så jeg glemmer aldri å avbestille. Hohoho synd for dem!

  Heldiggris! Jeg vil også til Skottland!! Kos deg:)

  • 2 Julie mars 22, 2010, kl. 21:30

   Haha, ja. Jeg har egentlig bevisst unngått bokklubber fordi jeg handler det meste av mine bøker fra utenlandske butikker. Dessuten har jeg vært litt bekymret for at jeg skal glemme å avbestille, men nå tok jeg sjansen. Gavekort og lokketilbud hjelper så absolutt. 😛

   Takk for det! Skottland er kjempehyggelig 🙂

 2. 3 Oda mars 22, 2010, kl. 21:35

  Haha – ble så inspirert av innlegget ditt at jeg like godt meldte meg inn jeg også! Er medlem av Epp – og til nå har avbestillingen bare glippet en gang, så jeg er ved godt mot.

  Velidg fin spotify-liste forresten. Likte godt Oldies-lista. Skikkelig bra puslemusikk (når man går rundt og bare pusler litt her og der…)

  Da er det bare å vente på velkomstpakka!

  • 4 Julie mars 22, 2010, kl. 21:59

   Så hyggelig da! Jeg ble selv inspirert til å bli medlem av Epp etter at den ble nevnt av dere her. Så det spørs vel om jeg ikke ender opp der etterhvert også, når jeg kommer hjem. 🙂

   Så fint at du liker spotify-lista! De blir flittig brukt her i heimen, kan man si!

 3. 5 Labben mars 22, 2010, kl. 22:36

  Jeg ble også inspirert av innlegget ditt og har nå meldt meg inn i Epp. Jeg husker godt hvor gøy det var å få pakke fra TL-klubben da jeg var liten, tenker det kan være minst like gøy nå, selv om jeg må betale for det selv nå når jeg er voksen 🙂

  Men jeg ble litt forvirret, for trykket på hvilke bøker og gave jeg ville ha i velkomstpakken, og bestilte i tillegg en minnepenn og Min Kamp 1, og skrev inn info og ble registrert. Etter det var gjort kom det ikke opp noe form for bekreftelse på bestillingen min, verken det jeg bestilte utenom, eller velkomstpakken. Når jeg går inn på mine bestillinger står det heller ingenting. Vet dere om jeg har gjort noe feil, eller om bokklubben bare bruker litt tid på å få frem informasjon? Burde stått noe syns jeg, slik at jeg vet om det kommer, og hva prisen ble tilsammen.

 4. 6 Lena mars 23, 2010, kl. 08:11

  Jeg skal ikke si noe sikkert, men det er muligens det at de bruker litt tid ja. Jeg har selv opplevd at det går en stund før registrering skjer i Epp.

 5. 7 Labben mars 23, 2010, kl. 09:41

  Det var det som skjedde 🙂 bestillingen var synlig i dag. Fire bøker, en minnepenn med en bok og termokopper til 272 kroner. Det er ikke dumt.

  Takk for inspirasjon Julie, nå gleder jeg meg til å få pakke i posten 🙂

 6. 8 Julie mars 24, 2010, kl. 11:15

  Hihi, saa hyggelig at dere lar dere inspirere! 🙂 Kanskje jeg burde faa meg jobb som selger i en bokklubb. Jeg ser ut til aa vaere fryktelig flink til det. 😛

 7. 9 Caroline mars 24, 2010, kl. 11:51

  Jeg håper du blir kjempefornøyd med medlemskapet ditt! Det kommer fantastisk mange bra bøker fremover – så jeg vil anbefale å slå til på noen av hovedbokstilbudene også 🙂 Hilsen Caroline i Bokklubben

  • 10 Julie mars 24, 2010, kl. 12:17

   Heisann!
   Hyggelig med kommentar fra bokklubben! Gleder meg til aa se hva slags boeker som blir aktuelle fremover. 🙂


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s
Besøk siden 12. mars '10

 • 284,686 hits

Instagram

There was an error retrieving images from Instagram. An attempt will be remade in a few minutes.

Read the Printed Word!

2015 Reading Challenge

2015 Reading Challenge
Julie has read 64 books toward her goal of 100 books.
hide

2014 Reading Challenge

2014 Reading Challenge
Julie has completed her goal of reading 100 books in 2014!
hide

2013 Reading Challenge

2013 Reading Challenge
Julie has completed her goal of reading 100 books in 2013!
hide

2012 Reading Challenge

2012 Reading Challenge
Julie has completed her goal of reading 110 books in 2012!
hide
Hilda by Duane Bryers

Goodreads

Julies bokbabbel kvitrer

Bokblogger.no

Skriv inn epost-adressen din her for å få beskjed på mail hver gang jeg legger ut et nytt innlegg.

Bli med 77 andre følgere

Bloggurat

%d bloggers like this: